Friday, November 1, 2013

November yang hebat, melangkah terus

Teks: Aishah Hussein

Alhamdulillah Jumaat yang indah untuk permulaan bulan November.  Terima kasih juga kepada Allah kerana saya dapat membantu suri rumah yang ingin bekerja dari rumah di samping berada bersama anak-anak.  Tiada yang lebih bernilai kerana dapat membantu mereka menyiapkan platform untuk terus maju selangkah ke hadapan dengan matlamat yang lebih besar bagi tahun 2014.

Mereka yang mendaftar di kelas saya semuanya dari latarbelakang yang hebat.  Itulah uniknya Akademi bekerja di Rumah ini.  Di sini berkumpul semua peserta yang berkongsi pelbagai kepakaran dan pengalaman yang boleh dijadikan panduan oleh pembaca di luar sana.  Itu yang pembaca mahukan, ilmu dan panduan bagi menyelesaikan masalah mereka.  Kita sebagai penulis blog inshaallah akan mendapat ganjaran dan saham di akhirat nanti.

Dua peserta kelas saya Saniah Mat Sanat dan Monalita Mansor kini melangkah setapak menjadi pembantu kelas, ini antara peluang yang ditawarkan selepas tamat belajar dari kelas asas blog.  Bagi yang rajin mengemaskini blog dengan penulisan yang menarik, tidak hairan jika satu hari nanti kalian akan menjadi kolumnis di majalah, seperti dua orang peserta kami Ahikin Hashim dan Khairunnisa.  Itu bukan janji kami tetapi di atas usaha sendiri, rajin menulis dan berkongsi.

Jika anda seorang yang rajin menulis dan suka membantu pembaca dengan pelbagai panduan,
PM saya Aishah Hussein untuk mendaftar di kelas asas blog dan penulisan.Ingin berkongsi kepakaran dan panduan bersama pembaca tetapi tidak tahu caranya,
boleh daftar di sini http://aishah-hussein.blogspot.com/2013/08/kelas-asas-blog.html

Beli ebook/buku/CD Quran:
http://buku-online4u.blogspot.com/

Ingin amalkan pemakanan sunnah:
http://produksunnahshoppe.blogspot.com/

Anda ada produk atau bisnes? Ingin iklankan di internet di soho directory:
http://aishah-hussein.blogspot.com/2013/08/iklan-produk-anda-di-rangkaian-akademi.html

Untuk sebarang pertanyaan lanjut:
1. PM di Aishah Hussein


2. emel di noraisah.hussein@gmail.com

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...